snapshot_40f123ac_44cf168a.jpg?148187911
Phys, luukku tulee ihan ajallaan, mitäs te hupajatte >3
Mutta kuitenkin, olen napsinut taas simsissä hieman talvisempia otoksia ja muutenkin pelannut välillä muillakin kuin tarinaperheillä, mutta se on kumma miten se narratiivi haluaa tunkea aina mukaan kaikesta huolimatta.

Mutta tässä olisi hieman kuvamaistiaisia tulevasta tämän hieman normaalimman blogipostauksen seuraksi :3 Tuntuu siltä että sain ehkä tänään viimeinkin korjattua unirytmini - viime aikoinan nukkumaanmeno on venynyt kivasti aina sinne aamukolmeen striimejä katsellessa ja herännyt olen sitten joskus aamusta, mutta noussut ylös vasta joskus keskipäivän maissa. Tänään sain itseni sitten revittyä ylös kahdeksalta, vaikka viime yönä menikin neljään :D Cause who sleeps these days, right?
Tein tänään myös henkilökohtaisia jouluvalmisteluja, kun imuroin olohuoneessa ja sulatin pakastimen kun siellä ei ollut muuta kuin jääpalarasia. Pakkassäillä onkin hyvä aika siivoilla jääkaappeja ja pakastimia, näin joulusiivousvinkkinä lukijoille :3 Pyykkiä tosin olisi vielä limpattavana sekä pestävänä pari kassillista, mutta sen ehtii vaikka illalla ennen suihkua. Niin, ja olen kuunnellut liikaa Boom Boom Japania.
snapshot_40f123ac_64cf2442.jpg?148187912
Minua ei itse asiassa haittaisi juurikaan, vaikka en tänä jouluna saisikaan lahjoja - vielä kun jollakin konstilla saisin vakuutettua sukulaiseni tästä asiasta! Olen nimittäin taas ostellut itselleni lahjoja aika lahjakkaasti (pun intented). Kirjaston poistomyynnit ovat olleet ystäviäni ja täällä on yksi varsin vaikuttavasti varusteltu divari joka diilaa animea ;3 Jos yksi vastaanotettava joululahja olisi valittava, sanoisin että sukkia. Sukkia kun ei saa Spotifystä ;3 (Tuo ;3 on muuten neutraalein hymiö jonka vain keksin, hankala ajatella minkälaista ilmettä se oikein esittäisi!)

Saapi muuten jälleen arvailla, keitä nämä kuvat esittävät - varsinkin jos joku ihmeen kaupalla tunnistaa muitakin kuin postikustin ;3