Aivan ensimmäiseksi haluan häätää teidät kaikki kuuntelemaan eilen radiosta tullutta Parasta aikaa -ohjelmaa - jos ei nyt muuten, niin onhan siellä Edu Kettusen versio Kun joulu on -kappaleesta.
2.jpg?1482255282
Olen myös hurvitellut taas simsin puolella. Jos on kyllästynyt naapurustossa näkyviin samoihin naamoihin, kannataa eri towniet hankkia läheisiin väleihin keskenään ja uusien pariskuntien lapsia voi käyttää apuna kasvattamaan townielapsia teinivaiheeseen, jolloin nämä ainakin yleensä kokevat pienen muodonmuutoksen.
1.jpg?1482255289
Joskus olen myöskin lähettänyt kokonaisen kommuunin teini-ikäisiä postinkantajia yliopistolle hankkimaan elämäänsä muutakin kuin SimCityn sanomat. Hmm, minkähänlaisia pariskuntia huutosakkilaisista ja laamamaskoteista tulisi?
3.jpg?1482256401
Pitkäaikaisena haaveenani on myös ollut käydä läpi Garpien kaikki osat ja tiirailla kuvien taustalla esiintyviä NPCitä ja townieita, minkä jälkeen voisin pelissä "metsästää" nämä perheisiin ja antaa pelin generoida uudet. Näin peliin tulisi hieman ajankulun tuntua, kun jokaisen sukupolven yhteisötonttikuvien taustalla ei aina heilu se sama Benjamin Lohela.
4.jpg?1482256403
Tämä tarkoittaisi tosin myös sitä, että saisin metsästää käsiini Johanna Goottilan, josta taisinkin mainita aikaisemmin Garpien puolella... No, jahti alkakoon! (Pikku hiljaa ainakin.)

Taidankin viettää loppuillan tihrustaen omia pelikuviani - ainakin sen jälkeen kun olen lueskellut vielä hieman vanhaa simstarinaa nimeltään Phobia. Kyseessä taisi olla sekä legacy että aakkoshaaste, jossa suvun aloittajan nimi alkaa A-lla ja tämän puolison etunimen on myös alettava samalla kirjaimella. Toinen syntyvä sukupolvi puolestaan jatkaa B-kirjaimesta et cetera.