KRP%2001.jpg
Sörkin tässä eräänä päivänä Loveless Riverin naapurustoa ja huomasin pienen yhteisötontin nimeltään Kolmen Ruusun Puisto. Sinänsä kummallista oli se, etten muistanut milloin olisin moisen tontin rakennellut tai mitä tarkoitusta varten. Pakkohan se oli sitten tarkistaa, mitä paikka piti sisällään.
KRP%2002.jpg
Tontielle tullessa piakka alkoi vaikuttaa etäisesti tutulta, vaikka en vieläkään pysty muistamaan milloin ja miksi tämä paikka tuli osaksi Lovelessia. Noh, katselisimmeko hieman ympärillemme?
KRP%2003.jpg
Kivipolku näyttää kiertävän koko puiston lampineen kahtakin reittiä. Katsokaamme ensin vasemmanpuolimmainen.
KRP%2004.jpg
Tällainen on näkymä puiston perukoilta. Tien vastakkaisella puolella on pieni rypäs kaupparakennuksia.
KRP%2005.jpg
Polku haarautuu uudestaan, toinen puoli kiertää aina tontin nurkkaan asti...
KRP%2006.jpg
...jossa kasvaa hieman kukkia.
KRP%2007.jpg
Tästä näkyykin jo tielle - sekä se, että osa kauppa-alueesta on pelkkää Potemkinin kulissia. Ohuita seiniä jotka eivät pidä sisällään tai takanaan mitään. Se pitää aina muistaa kuvatessa...
KRP%2008.jpg
Tältä näyttää näkymä polun toisesta päästä. Palataanko vähän matkaa takaisin ja katsellaan sillan ympäristöä vähän lähempää?
KRP%2009.jpg
Vaikka maisemointi (meinasin ensin kirjoittaa amisemointi :D) onkin varsin minimaalista, ei istuimia ole puistosta unohdettu. Polun risteykset näkyvät ehkä vielä hieman selvemmin tästä.
KRP%2010.jpg
Kas näin. Sillalta näkee aina puiston perukoille ja niiden ohi, samoin kuin hieman Garborien perheelle kuuluvan pienen mökin nurkkaa. Oikeastaan pidän myös tuosta hieman pienemmästä lammesta.
KRP%2011.jpg
Sillassa on myös pieni levennys, että vierailijat voivat mukavammin tiirailla lammen näkymiä.
KRP%2012.jpg
Vaikka saadaan näitä näkymiä täältä vesirajastakin. Tämän esittelyn taidamme jättää tähän, näkemiin seuraavaan kertaan!