Tervehdys taasen!

Tänään ajattelin taas jakaa kanssanne muutaman linkin, tällä kertaa taas muutamaan pelivideoon joista toinen on ollut pitkään suosikkejani ja toinen pitkään katselulistalla. Molemmat ovat samasta kauhupelistä nimeltään The Cat Lady. Tässä se jota olen katsonut sekä se joka on katselulistalla.
Elna.jpg?1482347670
Muistatte varmaan, mitä sanoin aikaisemmin NPC-metsästyksestä? Ajattelin ulottaa tämän myös sellaisiin simeihin, jotka ovat esiintyneet muidenkin tarinoissa taustalla tai varsinkin tärkeämpinä henkilöinä. Vähän pakkomielteistä jo, kieltämättä, mutta kuitenkin olen sitä tekemässä :D
Tässä lapsesta aina aikuisikään kasvatettu Elna Miettinen, joka muistaakseni esiintyi ainakin LC Suomalaisessa? Muistini saattaa pettää, mutta tuttu kasvo kuitenkin.
Elna2.jpg?1482347990
Elna asuu tällä hetkellä tällaisessa pienessä kaksikerroksisessa talossa sisäpuutarhoineen ja on kahden lapsen yksinhuoltaja. Elnalla on kaksi poikaa, joista toinen on biologinen ja toinen kouluikäisenä adoptoitu.

Jokin aika sitten ulkona näkyi revontulia, ehtikö kukaan näkemään? Itse ehdin nähdä vain pienen "siekaleen" vihreää sävyä ikkunasta :D