Viime kerralla tuli mainittua Outsidexbox. Tuo linkki kiidättää teidät vuoden 2013 jouluhaaste-videolistalle (onko suomen kielessä tuolle lauseelle parempaa vastinetta? Luultavasti on, mutta en löydä sitä), josta löydätte kaksitoista pelivideota joilla kisataan joulun herruudesta.

Ja jos loppuu kesken, niin vuosi 2014 sai omat haasteensa

Ovathan kaikki muistaneet hankkia joululahjat ajoissa? Jos eivät, niin jos ne hankkii nyt niin sitä saapi vielä kutsua aikaisin hankkimiseksi - annan luvan ;) Itse olin juonikas ja ostin & paketoin omat kaksi pakettiani jo lokakuussa - okei, itsekehu haisee :"D
Jos ulkona on liian pimeää kuten täällä ainakin näyttää olevan, nyt on juuri sopiva päivä polttaa kynttilöitä - minä annan luvan siihenkin. Itselläni tosin on täällä vain tällainen pöytäkynttilän jämä vanhassa kattilassa joka toimittaa kynttilänjalan virkaa.

*raapaisee tulitikun ja jää tuijottamaan liekkiä*

(Vieläkö te olette täällä? No, saatte vuoden 2015 listan ja sitten multa loppuu varat. Mutta jos muistan oikein, näitä saattaisi 12. päivä olla tuolla luvassa lisääkin. Pitäkää silmät auki jos kiinnostaa.)