Haluaisin aloittaa sellaisella ilmoituksella, että innostuin huomatessani että muihin länsimaihin ja myös Suomeen on viimein saatu Studio Ghiblin Only Yesterday joka on suomennettu nimellä Eilisen Kuiskaus. Se on sentään tehty 1991, mutta kai ne josei-yleisön markkinat ovat mainostajien mennessä olleet sen verran pienemmät. Mutta juu, virnistelin melkein koko päivän kun näin trailerissa suomenkieliset tekstit ;D

Mutta palataksemme joulukalenteriin, en tietenkään ole ainoa simsblogaaja joka joulukalentereita tekee. Aikaisemmista joulukalentereista tulee mieleen ensimmäisenä ainakin itselleni Simssiliinin Simsseilyjen kaksi joulukalenteria: sieltä löydätte sekä vuoden 2011 että 2013 kalenterit joita on tänäkin vuonna viihdyttävä lukea.

On myös aikani jakaa kanssanne jälleen muutamia pelejä.
Ensimmäisenä nimittäin kauneus nimeltään Ori and the Blind Forest.
Satuin katselemaan tätä Youtubesta sen näyttäessä kiinnostavalta, ja itse asiassa kahdelta eri kanavaltakin. Saatte aivan oman makunne mukaan valita, kumpi vaikuttaa kiinnostavammalta: Cryaotic vai Jacksepticseye. Itse olen itse asiassa katsonut molemmat sillä tuo on jo aistikokemuksena sellainen että sen jaksaa ainakin minun mielestäni useammankin kerran.

Toinen on itse asiassa lyhyt pelidemo pelistä nimeltä Lumen, joka sekin on kokemus itsessään.