Tajusin juuri äsken etten ole tainnut selittää täällä, mitä Alumiinipurjeneve pitää sisällään. Se lienee tästä epäpyhästä kolminaisuudestani kaikkein blogimaisin blogi, kirjoittelen sinne simssijuttujen sijaan myös yleisiä kuulumisia, spoilauksia (oh noes) ja kaikkea mitä mieleen vain juolahtaa sekä sitä, miten roska olen (sen te jo tiesittekin). Nyt kun olen taas hieman päivitellyt kuvia ja viime visiitilläni Photariin huomasin että "download album", nappula ei ilmeisesti haluakaan enää näyttäytyä,
AKJWrsG.png
joten päätin Garpien kuvien siirtelyn sijaan päivittää jotakin vähemmän massiivista. Olen nimittäin AP:n puolella kirjoitellut hyvin pientä ja epäammattimaista LC Garboria, joka tosin sekin on ollut jonkinasteisella jäähyllä. Päätin nyt tasapuolisuuden nimissä - tai ihan vain teitä kiusatakseni - kopioida tännekin Garborien ensimmäisen pikku osan, se kun kävi näppärästi samalla kuvien kanssa pakertaessa.
Osamusiikkia näissä ei ole, kuunnelkaa sitä huminaa korviennen välissä.
DX3anvB.jpg
Silkasta mielijohteesta päästän teidät lukemaan legacy Garboria. Kymmenes sukupolvi koetetaan saavuttaa mahdollisimman nopeasti. Odottakaa kymmentä kehnonlaatuista kuvaa per päivitys ;) Nyt lukemaan, hus. 
u3puCUS.jpg
Philip Garbor sai kunnian aloittaa Garborin suvun. Heti toinen puolisoehdokas, Lea nimeltään, tuntui olevan Philipin (ja jopa minun) mieleen.
A1Eox5z.jpg
Sgkt9J2.jpg
Yliopistolla elo ei ollut niinkään ruusuista, joten sieltä paettiin heti kun pariskunta oli päässyt kihloihin.
38i5Gp6.jpg
Tdnz6Um.jpg
Kun molempien rahavarat yhdistettiin, saatiin aikaan sentään aika hieno talo. Sisustus tosin loksahti kohdalleen vasta molempien löydettyä työpaikan.
h1CLCEq.jpg
Turhia vitkastelematta Leastakin tehtiin Garbor.
lTQ6LZJ.jpg
...ja tässä syy siihen.
dIgSPG1.jpg
TlL8dpC.jpg
Toisella sukupolvella on punainen tukka ja vihreät silmät, vauvan sukupuolen ja nimen saatte tietää vasta seuraavassa päivityksessä ;D


Paitsi että te ette saa tietää mitään, loput Garborit psysyvät visusti Alumiinipurjeveneen lastina ;D Mutta nyt jatkan kahvin ryystämistä silmät kiinni ja mietin sitä, saisinko enemmän vahinkoa aikaan tässä läpyttimen ääressä vai kääntyisinkö pöytäkoneen puoleen.