- Ja se tekee parhaansa syödäkseen multa kaiken ajan. Nytkin kirjoitan koulussa, opettaja ei ole vielä tullut ATK-luokkaan...

Muttasiis, villakoiran ydin on, että seuraavaa Omenankuorenpalaa saadaan odottaa jonkin aikaa. En ole edes koskenut kolmosen koteloon pariin päivään, eikä yläkerran netti (ylläripylläri) toimi. Kuvat seuraavaan osaan olisivat jo valmiina, mutta ketuttaa kun en saa niitä vuodatukseen. Pitää pölliä iskältä muistitikku, kun ja jos ehdin. En ole edes ehtinyt paljon lukemaan saatikka kommentoimaan. Älkää huolehtiko jos minusta ei kuulu, olen silti siellä jossakin.

Koulussa siis kuitenkin on kiireitä, kun tavallisten juttujen lisäksi yritämme vielä kerätä rahaa luokkalehteen+luokkaretkeen. Viime viikollakin piti leipoa neljä annosta muffinseja = noin 30e edestä. (Ja sitten ilmoitettiinkin että pitää tuoda vain 20e edestä. Juuri näin.)

Mutta koetan Omenankuorien sijaan toimitella teille koulussa valmistuneita kirjoitelmiani. Ensimmäinen niistä löytyykin jo tuosta alempaa, eli "Ei Ihan Viimeinen Keikka".

Mutta näkymisiin ja seuraavaan kirjoitukseen! ;D