Tervehdys! Kotiuduin juuri kolmen tunnin bussimatkan ja tunnin autossa istumisen jäljiltä, joten olen vielä hieman hilipatihippan. Ja leukani teki pari punnerrusta, kun ryhdyin etsimään luukkuun sopivia kuvia ja avasin vaihteeksi pöytäkoneen kansiot vain huomatakseni, että kuvat näyttivät vähän siltä kuin ne olisi vedetty jonkin punaruskeamagentan filtterin läpi :"D Tuon hetkellisen Jamais Vun jälkeen en kuitenkaan ehtinyt sen pahemmin panikoimaan, kun huomasin että koneessa onkin eri näyttö kuin mitä viime kerralla ja "vika" johtuu luultavasti vain siitä :3 Mutta Aasiaan!

This is the story of seven brothers,
They had the same father but different mothers

Sting - Love Is Stronger Than Justice
Hemminki%201.jpg?1482009018
Hemminkien lapsijoukon vaiheita voisi kuvailla lyhyesti noilla Stingin laulun sanoilla, vaikka lapsia onkin sekä tyttöjä että poikia - ja paljon enemmän kuin mitä seitsemän. Aatos Hemmingin neljä vanhinta lasta muutettiin kodistaan isoäitinsä kanssa erilliseen vuokrataloon, että Aatoksen kotiin mahtui enemmän lapsia. Samoin kuin sekä avio- että avovaimo.
Hemminki%202.jpg?1482009017
Vanhin Aatoksen kotonasyntyneistä lapsista (kyllä, tarkoituksella yhteen kirjoitettuna - miehellä kun on kodin ulkopuolellakin syntyneitä lapsia) ei tosin arvostanut asiaa. Mummi oli kyllä Aliisan mielestä ihan mukava, mutta taaperokolmikko ei ollut tytön mieleen.
Hemminki%203.jpg?1482009015
Onneksi taaperoikääkään ei kestänyt ikuisesti, ja pian kehdot saatiin heivata mäkeen normaalien vuoteiden tieltä.
Hemminki%204.jpg?1482009014
Vaikka samanikäinen kolmikko olikin varsin läheisissä väleissä keskenään...
Hemminki%205.jpg?1482009012
...Ja leikkivät yhä paljon enemmän yhdessä kuin luokkaa ylempänä olevan siskon kanssa...
Hemminki%206.jpg?1482009010
...Ja kaikilla heilläkin oli omat kiinnostuksensa...
Hemminki%207.jpg?1482009009
...Sai Aliisa pian paremmin yhteyttä sisaruksiinsa ja sisaruspuoliinsa kun nämäkin tulivat hänen kanssaan kouluun, olkoonkin sitten että eri luokalle. Aliisa tosin kasvaisi teiniksi paljon enenn kolmikkoa, eikä lainkaan arastellut kertoa muille tulevaisuudensuunnitelmistaan. Aliisa Hemminki aikoi paeta ahtaasta vuokratalosta yliopistoon niin pian kuin vain mahdollista, odotti häntä siellä sitten mikä hyvänsä.




*Ruuvaa alkuperäisen näytön johdot kiinni paikalleen ja heittää kämäisen Acerin klasista mäjelle*